Nieuws
overzicht

Tips en trends: zo zorg je voor verrassende kerstpakketten in 2023

Nu de kerstperiode steeds dichterbij komt wordt het tijd om na te denken over kerstgeschenken voor relaties, medewerkers en klanten. Bedrijven kunnen met een kerstgeschenk relaties voor de toekomst versterken en bestaande partners bedanken. Daarnaast worden medewerkers gemotiveerd met een kerstpakket doordat het wordt gezien als een blijk van dank voor de inzet van het afgelopen jaar. Een passend en verrassend kerstpakket kan daarom erg belangrijk zijn. Niet alleen omdat je wil verrassen maar ook om jouw relaties te versterken.

Wat betekenen de FEFCO-codes van een doos?

Iedereen die ooit een doos heeft besteld voor verpakking, verzending of opslag heeft waarschijnlijk wel gemerkt dat een doos over verschillende codes en nummers kan bestaan. Een van de meest gebruikte en herkenbare coderingssystemen voor dozen is de FEFCO-code. Maar wat betekenen deze codes nou eigenlijk? In deze blog lees je alles over de wereld van dozen en de bijbehorende FEFCO-codes!

Wie is Jopak?

Jopak Packaging Solutions is dé specialist in verpakkingsmaterialen en machines. Jopak biedt een ruime keuze aan standaard verpakkingsmateriaal en verpakkingen op maat. Een persoonlijke service staat hierbij voor ons centraal…

Optimaliseer jouw verpakkingsproces

Neem vrijblijvend contact op met
eens van onze verpakkingsadviseurs,
zij vertellen graag hoe jouw verpakkingsproces efficiënter kan

verpakkingsscan foto Jos