Nieuws
overzicht

Verduurzamen met papieren tape? 8 voordelen en nadelen

Papieren tape wordt steeds populairder. Dit heeft te maken met bedrijven die willen verduurzamen en daarmee ook een duurzame uitstraling willen geven aan de verpakking van hun producten. Maar wat zijn nou de echte voor- en nadelen van het gebruiken van papieren tape? Lees hier over de voor- en nadelen van papiertape en overweeg of papiertape geschikt is voor jouw bedrijf.

Welke verzendverpakking heb jij nodig? Lees het hier!

Iedereen stuurt wel eens een pakketje. De manier waarop jij jouw pakketje verstuurt heeft veel te maken met het product dat je gaat versturen. Kleding wordt doorgaans verzonden in verzendzakken, kleine producten in brievenbusdozen en grotere producten in andere postdozen. Maar welke verzendverpakking heb jij nodig voor jouw product? Lees in deze blog meer over de soorten verzendverpakkingen, Hoe jij een geschikte verzendverpakking kiest en speciale verzendverpakkingen voor webshops.

Dozen op maat? Van idee tot realisatie, alles wat jij moet weten!

Dozen op maat zorgen voor een professionele uitstraling van jouw product. De verpakking is het eerste wat de klant ziet en zorgt dus ook voor de eerste indruk van jouw merk en product. Een verpakking is erg belangrijk voor de beleving van jouw merk. Lees hier meer over de voordelen van een doos op maat en het proces van een doos op maat bij Jopak!

Optimaliseer jouw verpakkingsproces

Neem vrijblijvend contact op met
eens van onze verpakkingsadviseurs,
zij vertellen graag hoe jouw verpakkingsproces efficiënter kan

verpakkingsscan foto Jos