Golfkarton op rol

Voorkom schade en maak gebruik van golfkarton tijdens het verzenden van je product.

Golfkarton op rol

Golfkarton is een veel gebruikt beschermings- en opvulmateriaal dat gebruikt wordt voor het op de plaats houden van producten tijdens transport. Het karton is licht, maar ook relatief erg stevig.

Populair materiaal

Het gebruik van golfkarton is erg populair bij veel winkels doordat het een goedkope oplossing is om waardevolle goederen goed op hun plek te houden. Golfkarton bestaat uit twee lagen karton, waarvan de ene zijde gegolfd is en de andere kant glad. De golven dempen de schokken tijdens de verzending, waardoor het product zo goed mogelijk beschermd wordt.

Golfkarton op rol grijs

Milieuvriendelijk product

Golfkarton is verpakkingsmateriaal dat vaak tussen producten wordt geplaatst om schuren te voorkomen. Daarnaast is golfkarton op rol ideaal doordat je met relatief weinig materiaal een goede bescherming biedt voor jouw producten. Met het gebruik van golfkarton op rol denk je ook nog eens aan het milieu! De rollen worden namelijk voor 95% vervaardigd uit gerecycled materiaal.

Ons assortiment golfkarton

Ben je van plan om golfkarton op rol te kopen? Wij leveren golfkarton in verschillende soorten, maten en diktes. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën