Luchtkussenenveloppen

Luchtkussen enveloppen zijn de ideale verzendverpakkingen voor het versturen van semi-kwetsbare producten.

Luchtkussenenveloppen

De luchtkussenenvelop biedt extra bescherming tijdens het verzenden van kwetsbare producten via brievenbuspost. De laag bubbelfolie zorgt ervoor dat de producten tegen een stootje kunnen.

Veilig verzenden

Aan de binnenzijde van de envelop zit noppenfolie. Dit zijn bubbeltjes die schokdempend werken en zo de inhoud van het pakketje beschermen. De buitenzijde van de envelop is gemaakt van kraftpapier, wat zorgt voor extra stevigheid en werkt vochtwerend.

Luchtkussen envelop met bubbelplastic voor goede bescherming

Ideale verzendmiddel

Een luchtkussenenvelop is het ideale verzendmiddel als je regelmatig pakketjes per brievenbuspost verstuurd. Het is zeer licht in gewicht waardoor dit ook erg scheelt in kosten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor het goed aansluit bij het product dat je wilt verzenden.

Ons assortiment luchtkussenenveloppen

Luchtkussenenveloppen zijn leverbaar in verschillende formaten. Ben je van plan om een luchtkussenenvelop te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën