Flopak opvulchips

Opvulchips wordt gebruikt als opvulmateriaal dat in verzenddozen gestopt wordt. Het zorgt ervoor dat de producten in de verzendverpakking niet vrij kunnen bewegen, en hiermee voorkom je dat er schade aan de goederen ontstaat. De goederen kunnen veilig verzonden worden dankzij de uitstekende schokdempende eigenschappen van de opvulchips.

Flopak opvulchips

De opvulchips worden geleverd in zakken van 500 liter. Het product is antistatisch behandeld, hierdoor blijft de opvulchips niet aan je producten en/of kleding plakken. Dit is fijn voor zowel de gebruiker als de ontvanger van het pakket. De Flopak opvulchips zijn gemaakt van 100% gerecycled polystyreen en bestaan voor 99,6% uit lucht.

Ga voor groen!

Ga voor groen met Flopak Green en Flopak Bio. Wanneer je een eco-friendly oplossing zoekt en veel waarde hecht aan het milieu is dit de beste oplossing. Flopak Green is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en heeft een sterk geheugeneffect. De chips zijn volledig biologisch afbreekbaar binnen 9 tot 60 maanden, mocht het materiaal onverhoopt in het milieu belanden.

Flopak green

Flopak Bio

Of kies voor de Flopak Bio en ga voor de uiterste milieuvriendelijke oplossing. Deze uitvoering is gemaakt uit zetmeel en water, hierdoor is de chips binnen 14 dagen volledig biologisch afbreekbaar. Het product wordt hergebruikt en is niet schadelijk voor mens en milieu. Als men de chips toch wilt afvoeren kan dit gewoon bij het bio-afval. Het mag zelfs afgevoerd worden via het afvalwater (100% oplosbaar).

Ga voor snelheid met de handige afvultrechter

Wil je voor snelheid gaan? De afvultrechter met ophangsysteem vult binnen enkele seconden jouw pakket volledig op. Wanneer er veel pakketten verstuurd worden bespaar je enorm veel tijd in handelingen. De zak van 500 liter wordt met de opening naar beneden in de afvultrechter gehangen en met slechts één handeling vul je de doos op. Ideaal en tijdbesparend!

Vultrechter met ophangsysteem

Ons assortiment flopak opvulchips

Ben je op zoek naar (milieuvriendelijke) opvulchips? Bekijk hier ons gehele assortiment in de flopak opvulchips.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën