Flopak opvulchips

Ongetwijfeld dat u ooit een pakketje ontvangen heeft waarbij de doos opgevuld was met witte schuimpjes. Deze luchtige opvulchips worden veel gebruikt in de branche en zijn handig in gebruik. Deze opvulchips wordt ook wel Flopak genoemd. Deze achtvormige opvulchips zijn gemaakt van 100% gerecycled polystyreen en bestaan voor 99,6% uit lucht waardoor de opvulchips erg licht zijn en ook nog eens herbruikbaar zijn. De opvulchips worden geleverd in zakken van 500 liter. Daarnaast is het product antistatisch behandeld zodat deze niet aan uw product en kleren blijft plakken. Fijn voor u als gebruiker maar ook voor de ontvanger van het pakket!

Flopak loosefil

 

Ga voor groen met Flopak Green en Flopak Bio

Hecht u veel waarde aan het milieu en zoekt u een eco-friendly oplossing om uw dozen op te vullen? Kies dan voor de Flopak Green of Flopak Bio variant.

Flopak Green

De Flopak Green uitvoering is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en heeft een sterk geheugeneffect. De chips zijn binnen 9 tot 60 maanden volledig biologisch afbreekbaar, mocht het materiaal onverhoopt in het milieu terecht komen.

flopak green

Flopak Bio

Ga nog een stapje verder en kies voor de uiterst milieuvriendelijke oplossing van de Flopak Bio. De Bio uitvoering is vervaardigd uit zetmeel en water. Doordat de opvulchip gemaakt is van enkel natuurlijke producten is de chip binnen 14 dagen volledig biologisch afbreekbaar. De Flopak Bio is ook niet schadelijk voor mens of dier, zelfs niet bij per ongeluk inslikken van het materiaal. De chips kunnen worden hergebruikt maar als men het toch wil afvoeren kan dit gewoon bij het bio-afval en mag zelfs afgevoerd worden via het afvalwater (100% oplosbaar).

flopak bio

 

Handige afvultrechter: nog sneller en makkelijker

Met de handige afvultrechter en ophangsysteem vult u binnen enkele seconden uw pakket volledig af. U hangt de zak van 500 liter met de opening naar beneden in het systeem en hangt de zak in de afvultrechter. Met slechts een handeling vult u de doos op. Wanneer u veel pakketten verstuurt bespaart het systeem u enorm veel tijd in handling.

 

Op zoek naar een van bovenstaande oplossingen?