• Productcategorieën

Sealed Air® verpakkingsoplossingen

Snel en professioneel opvullen & beschermen doe je met de verpakkingsoplossingen van Sealed Air®. 

Sealed Air Fill Air machine voorbeeld - Sealed Air® verpakkingsoplossingen

Sealed Air® verpakkingsoplossingen

Als wereldmarktleider op het gebied van productbescherming is Sealed Air® de perfecte partner voor zorgeloos verzenden van producten.

Als officieel partner van Sealed Air® leveren wij diverse oplossingen en verpakkingsmachines op het gebied van opvullen en beschermen, waarbij innovatie en efficiëntie centraal staat. Bekijk het aanbod Sealed Air® verpakkingsoplossingen & machines hieronder.

✔️ Efficiënter werken 

✔️ Perfecte bescherming 

✔️ Innovatieve oplossingen

Verpakkingsoplossingen - Bruin verpakkingsmateriaal korrvu

De mogelijkheden

Bekijk de verpakkingsmachines en verpakkingsoplossingen van Sealed Air en bepaal hoe u uw verpakkingsproces kan optimaliseren. Bekijk de Sealed Air NewAir voor het beschermen van jouw producten met noppenfolie of de Fill-Air voor het opvullen van jouw pakketten met luchtzakjes. Daarnaast biedt Sealed Air duurzamere Paper Solutions voor het beschermen en opvullen van jouw producten. Opzoek naar de beste bescherming, precies gevormd naar jouw product? Dat is mogelijk met de Sealed Air Instapak! Een gefixeerde verzending zonder schade wordt mogelijk gemaakt met de Korrvu die zorgt voor een goede buffer. Tot slot bieden wij in ons assortiment de Sealed Air Tempguard aan. Deze verpakkingsoplossing voor het verzenden van gekoelde producten is de ideale vervanging van traditionele EPS-boxen. De Tempguard is een geliefde oplossing voor gekoeld transport in dozen. Bekijk het gehele aanbod Sealed Air machines en verpakkingsoplossingen op de productpagina’s. Heeft u vragen of bent u opzoek naar een andere verpakkingsoplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Bescherm je producten met noppenfolie

Pakketten opvullen met luchtzakjes

Eco-friendly beschermen en opvullen

Gefixeerd verzenden zonder schade

Uiterst gekoeld verzenden zonder koelwagen

De beste bescherming, perfect rondom jouw product

Gratis advies op maat

Kom erachter wat Sealed Air® voor jouw organisatie kan betekenen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste verpakkingsoplossing met een gratis advies op maat. Ons gespecialiseerde team denkt mee over verpakkingsvraagstukken die spelen binnen jouw organisatie. Kom met ons in contact voor gratis advies op maat of bekijk ons standaard assortiment Sealed Air producten hieronder. 

Sealed air Korrvu verpakking voorbeeld - Sealed Air® verpakkingsoplossingen
Fasf

Bekijk ons standaard assortiment Sealed Air producten hieronder

Veel door ons aangeboden verpakkingsoplossingen zijn op maat gemaakt,
vraag daarom altijd naar de mogelijkheden!

  • Productcategorieën

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.