• Productcategorieën

Sealed Air® verpakkingsoplossingen

Snel en professioneel opvullen & beschermen doe je met de verpakkingsoplossingen van Sealed Air®. 

Sealed Air® verpakkingsoplossingen

Als wereldmarktleider op het gebied van productbescherming is Sealed Air® de perfecte partner voor zorgeloos verzenden van producten.

Als officieel partner van Sealed Air® leveren wij diverse oplossingen en verpakkingsmachines op het gebied van opvullen en beschermen, waarbij innovatie en efficiëntie centraal staat. Bekijk het aanbod Sealed Air® verpakkingsoplossingen & machines hieronder.

Bescherm je producten met noppenfolie

Pakketten opvullen met luchtzakjes

Eco-friendly beschermen en opvullen

De beste bescherming, perfect rondom jouw product

Gefixeerd verzenden zonder schade

Uiterst gekoeld verzenden zonder koelwagen

Instapak Sealed Air® verpakkingsoplossingen
Een bruine kartonnen doos gevuld met luchtzakjes Fill-Air
Sealed air paper solutions - Sealed Air® verpakkingsoplossingen

Gratis advies op maat

Kom erachter wat Sealed Air® voor jouw organisatie kan betekenen.

De mogelijkheden

Bekijk de verpakkingsmachines en verpakkingsoplossingen van Sealed Air en bepaal hoe u uw verpakkingsproces kan optimaliseren. Bekijk de Sealed Air NewAir voor het beschermen van jouw producten met noppenfolie of de Fill-Air voor het opvullen van jouw pakketten met luchtzakjes. Daarnaast biedt Sealed Air duurzamere Paper Solutions voor het beschermen en opvullen van jouw producten. Opzoek naar de beste bescherming, precies gevormd naar jouw product? Dat is mogelijk met de Sealed Air Instapak! Een gefixeerde verzending zonder schade wordt mogelijk gemaakt met de Korrvu die zorgt voor een goede buffer. Tot slot bieden wij in ons assortiment de Sealed Air Tempguard aan. Deze verpakkingsoplossing voor het verzenden van gekoelde producten is de ideale vervanging van traditionele EPS-boxen. De Tempguard is een geliefde oplossing voor gekoeld transport in dozen. Bekijk het gehele aanbod Sealed Air machines en verpakkingsoplossingen op de productpagina’s. Heeft u vragen of bent u opzoek naar een andere verpakkingsoplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Sealed air Korrvu verpakking voorbeeld - Sealed Air® verpakkingsoplossingen
Sealed air Fasfil junior voorbeeld aan de tafel - Sealed Air® verpakkingsoplossingen
Sealed Air Fill Air machine voorbeeld - Sealed Air® verpakkingsoplossingen