Zijvouwzakken

Zijvouwzakken zijn stazakken voorzien van een stabiele stabodem en handige zijvouwen.

Zijvouwzakken

Zijvouwzakken zijn ideaal voor het verpakken van vele soorten producten. Denk hierbij aan kruiden, thee of poeder maar ook hobbyspullen. Nadat de zak gevuld is zijn ze gemakkelijk te sluiten door de bovenkant dicht te sealen.

Kwaliteit zakken

Wanneer je jouw voedselproducten zo goed mogelijk en aantrekking wilt verpakken zijn de zijvouwzakken de ideale oplossing. Dankzij de vouw kan de zak groter gemaakt worden en is er dus extra ruimte voor jouw producten. De zakken zijn gemaakt uit hoogwaardig aluminiumfolie waardoor ze beschikken over goede barrière-eigenschappen.

logo van recyclebaar

Recyclebaar

Elke zijvouwzak is 100% recyclebaar. De zakken zijn namelijk gemaakt van LPDE, en dit is gemakkelijk te recyclen. Na een aantal keer recyclen is het niet meer mogelijk om er een zak van te maken, maar dan dient het bijvoorbeeld als basismateriaal voor andere plastic producten.

Stazakken op maat

Jopak levert op-maat-gemaakte stazakken in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Dit is al mogelijk vanaf circa 10.000 stuks. Jopak biedt zeer snelle levertijden; in veel gevallen kunnen wij bedrukte stazakken al na 6 weken bij u leveren. Heeft u een kleiner aantal stazakken gewenst maar wilt u toch uw eigen huisstijl erop terug laten komen? Wij geven jou graag tips om toch jouw eigen draai te geven aan de zak.

Ons assortiment zijvouwzakken

Wij hebben een uitgebreid assortiment in zijvouwzakken met verschillende maten en kleuren. Ben je van plan om een zijvouwzak te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën