Verpakkingsmachines

Bij Jopak kunt u terecht voor een compleet programma aan verpakkingsmachines. Verbeter uw workflow met onze verpakkingsmachines welke snel en eenvoudig te bedienen zijn.

Verpakkingsmachines

Als verpakkingsspecialist leveren wij niet alleen verpakkingsmaterialen maar ook de machines. Een passende verpakkingsmachine kan jouw verpakkingsproces naar een hoger niveau tillen. Voor elk verpakkingsvraagstuk leveren wij een verpakkingsmachine van topkwaliteit!

Ideaal voor wikkelen van langwerpige producten

Stabiel en snel pallets inwikkelen

Bundelen en zekeren van pakketjes

Professioneel opvullen en beschermen

Sluit zware en grote dozen eenvoudig met een automatische dozensluiter

Voor een gestroomlijnd magazijn

Lees meer…

Gratis verpakkingsadvies?

Kan jouw verpakkingsproces een boost krijgen, maar weet je niet precies hoe? Wij geven geheel gratis én vrijblijvend advies omtrent jouw verpakkingsproces, zelfs bij jou op locatie!

Onze mogelijkheden

Jopak biedt een ruim assortiment verpakkingsmachines in Nederland en Europa voor het optimaliseren van jouw verpakkingsproces. Verpakkingsmachines kunnen in verschillende branches en toepassingen worden gebruikt.

Horizontale wikkelaar

Kent u de voordelen van een horizontale wikkelaar al? Met deze wikkelaar wikkel je eenvoudig en snel langwerpige producten in met folie of papier. Bekijk het assortiment half automatische- en vol automatische wikkelaars: de Neleo en Atis.

Palletwikkelaar

Automatisch pallets wikkelen? Dat kan met een automatische pallet wikkelaar. Doordat de palletwikkelaar eenvoudig in gebruik is en deze geheel aan te passen is naar jouw wensen en behoeften is deze verpakkingsoplossing ideaal voor het inwikkelen van jouw palletladingen. Door te kiezen voor een wikkelaar zorg je ervoor dat producten steviger op de pallet staan.

Omsnoeringsmachines

Met een omsnoeringsmachine bundel je pakketten, bindt je producten bij elkaar of kunnen gemakkelijk pallets worden ingesnoerd. Kies voor een automatische omsnoeringsmachine, een semi automatische of een handmatige.

Sealed Air verpakkingsoplossingen

Wij bieden een ruim aanbod aan Sealed Air machines. Bescherm bijvoorbeeld jouw producten met noppenfolie met de Sealed Air New Air. Of kies voor de beste bescherming van jouw product, perfect rondom jouw product met Sealed Air instapak. Jouw pakketjes opvullen? Blaas jouw eigen luchtkussenzakjes met de Sealed Air Fill-Air. Met een verpakkingsmachine voor zakjes vul je gemakkelijk keer op keer jouw pakketten met luchtzakjes. Opzoek naar een verpakkingsoplossing voor het gekoeld pakketten versturen? De Sealed Air Tempguard is een duurzame verpakkingsoplossing voor het versturen van gekoelde producten zoals verse groenten of vlees. Tempguard heeft dezelfde isolerende eigenschappem als EPS-boxen, echter neemt het product veel minder ruimte in beslag. Bekijk daarnaast ook de Sealed Air Korrvu en Paper solutions!

Dozensluiters

Werk efficiënter en professioneler met een verpakkingsmachine voor dozen. Met een dozensluiter worden kleppen automatisch gesloten en ook wordt de doos dichtgeplakt met tape. Dit bespaard dus tijd en zorgt altijd voor de perfecte verpakking van jouw producten.

Rollenbanen

Kunststof rollerbanen zijn onmisbaar in jouw geautomatiseerde inpakstraat. Verrijk verpakkingsmachines met rollenbanen in jouw gewenste lengte en breedte. Kies voor een transportband die past bij jouw wensen.

Bekijk al onze verpakkingsmachines en extra informatie hierboven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een andere vraag? Vraag vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan of stel een vraag via onze contactpagina. Wij helpen graag om een verpakkingsmachine te vinden die het best past bij jouw behoeften!

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad, zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Sfeerafbeelding Jopak doos

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.