Verpakkingsmachines

Bij Jopak kunt u terecht voor een compleet programma aan verpakkingsmachines. Verbeter uw workflow met onze verpakkingsmachines welke snel en eenvoudig te bedienen zijn.

Verpakkingsmachines

Als verpakkingsspecialist leveren wij niet alleen verpakkingsmaterialen maar ook de machines. Een passende verpakkingsmachine kan je verpakkingsproces naar een hoger niveau tillen. Voor elk verpakkingsvraagstuk leveren wij een verpakkingsmachine van topkwaliteit!

Ideaal voor wikkelen van langwerpige producten

Stabiel en snel pallets inwikkelen

Bundelen en zekeren van pakketjes

Professioneel opvullen en beschermen

Sluit zware en grote dozen eenvoudig met een automatische dozensluiter

Voor een gestroomlijnd magazijn

Lees meer…

Gratis verpakkingsadvies?

Kan jouw verpakkingsproces een boost krijgen, maar weet je niet precies hoe? Wij geven geheel gratis én vrijblijvend advies omtrent jouw verpakkingsproces, zelfs bij jou op locatie!

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad, zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

Makkelijk te monteren en voorzien van verende as