Logistiek & magazijn

Alles voor in het magazijn en tijdens het transport!

Alles voor logistiek & magazijn

Werk sneller, veiliger en lichter door het gebruik van de juiste producten in jouw magazijn of tijdens het transport. Alles voor logistiek & magazijn vind je bij Jopak!

Veilig op transport

Bundel & zeker je zending

Veilig versturen op pallets

Bescherm hoeken en randen

Alle papieren op orde

Snel en handig werken

Creëer ruimte en overzicht

Efficiënt inpakken

Bespaar tijd en geld

Voor een gestroomlijnd magazijn

Snel en gemakkelijk

Laat jouw logistieke proces gestroomlijnd verlopen

Jopak biedt allerlei mogelijkheden voor het automatiseren en handiger maken van jouw logistieke proces. Efficiënt inpakken doe je bijvoorbeeld door middel van een goede inpaktafel. Deze werkbank is onmisbaar in jouw logistieke proces en uitermate handig wanneer jij vaak producten inpakt. Bij de inpaktafel kan jij gemakkelijk benodigdheden verzamelen voor het inpakken waardoor dit gestroomlijnd gaat.

 

Ga jij graag een stap verder dan een verpakkingstafel? Ga dan voor een verpakkingsmachine om extra tijd en geld te besparen. Verpakkingsmachines zoals een automatische palletwikkelaar, een omsnoeringsmachine of automatische dozensluiter helpen jou om tijd te besparen in jouw logistieke proces. Wil jij graag zorgen dat alles automatisch en nog gemakkelijk verloopt? Maak een gestroomlijnd magazijn met rollenbanen en combineer verpakkingsmachines tot de meest ideale verpakkingsstraat. Jopak helpt jou graag om mee te denken over de beste verpakkingsmachines voor jouw magazijn.

Logistiek & magazijn Rollenbanen logistiek proces

Bescherm jouw goederen ten alle tijden

Verstuur veilig goederen en bescherm tijdens het logistieke proces door veilig versturen op pallets. Om goederen makkelijk op te slaan en te transporteren zijn pallets cruciaal. Gebruik europallets, wegwerppallets of blokpallets om gemakkelijk jouw goederen te kunnen transporteren. Bundel en zeker zendingen met omsnoeringsband. Jopak biedt een ruim assortiment omsnoeringsapparaten en omsnoeringsbanden. Zo kan je gemakkelijk omsnoeren met een handspanner of met een omsnoeringsmachine.

Gebruik ook hoekbeschermers om hoeken en randen van producten te kunnen beschermen. Hoekbeschermers voorkomen dat omsnoeringsband in producten snijdt of beschermen kwetsbare hoeken in een doos. Tot slot is het slim om pallets in te wikkelen met wikkelfolie. Folie zorgt ervoor dat de pallet strak bij elkaar zit en niet kan bewegen tijdens transport. Doe dit met handwikkelfolie. Gebruik hiervoor eenvoudig een foliedispenser, dit zorgt ervoor dat jij heel eenvoudig jouw pallets kan inwikkelen met wikkelfolie.

Jopak denkt graag met je mee over jouw logistieke proces. Heb jij vragen over hoe jij het beste jouw logistieke proces kan inrichten of wil je graag in contact komen? Contacteer ons gemakkelijk en geheel vrijblijvend via onze contactpagina!

Logistiek & magazijn, foliedispenser handwikkelfolie

Super handig

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Sfeerafbeelding Jopak doos

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.