Koffiezakken met ventiel

Koffiezakken zijn stazakken welke specifiek gebruikt worden voor het verpakken van koffie.

koffiezakken met ventiel

De kraft koffiezakken met ventiel worden geproduceerd met hoogwaardige materialen, zodat de kwaliteit van de koffie gewaarborgd blijf. Ook zijn de koffiezakken te gebruiken voor het verpakken van gemalen koffiebonen en cacaopoeder.

Ontluchtingsventiel

In tegen stelling tot normale stazakken bevat een koffiezak een ventiel. Deze ventiel is vaak centraal boven in de zak geplaatst. Het zorgt ervoor dat de gassen van vers gebrande koffiebonen afgevoerd worden, hierdoor houd je koffiebonen vers en smakelijk.

Een koffiezak met een ventiel in het midden

Hersluitbare koffiezak

Het sluiten van de koffiezak gaat eenvoudig met een zipper aan de bovenkant van de zak. Er is dus geen sealapparaat nodig voor het sluiten. Tevens zijn de zakken na het openen eenvoudig te hersluiten, ideaal!

Stazakken op maat

Jopak levert op-maat-gemaakte stazakken in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Dit is al mogelijk vanaf circa 10.000 stuks. Jopak biedt zeer snelle levertijden; in veel gevallen kunnen wij bedrukte stazakken al na 6 weken bij u leveren. Heeft u een kleiner aantal stazakken gewenst maar wilt u toch uw eigen huisstijl erop terug laten komen? Wij geven jou graag tips om toch jouw eigen draai te geven aan de zak.

Ons assortiment koffiezakken met ventiel

Koffiezakjes zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Je kunt er ook voor kiezen om een uitvoering met zipper te nemen, zodat de zak gemakkelijk opnieuw gesloten kan worden. Ook kun je de zakken laten bedrukken naar wens. Ben je van plan om een koffiezak met ventiel te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën