Draagtassen

Draagtassen zijn erg handig en onmisbaar, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Draagtassen

Bij jopak kunt je terecht voor verschillende draagtassen. Je kunt er ook voor kiezen om een draagtas te laten bedrukken met jouw eigen logo en/of huisstijl. Lees hierover meer.

Plastic draagtassen

Plastic tassen kunnen gebruikt worden voor vele doeleinden. Een plastic draagtas is voorzien van een lus als handvat om de tas te dragen. De tassen worden in een groot aantal verpakt in een doos, zodat er voldoende voorraad is. Maar let op! Vanwege het verbod op gratis plastic tassen ben je verplicht je klant een vergoeding te vragen voor het meegeven van deze draagtas.

Hemddraagtassen

Papieren draagtassen

Papieren draagtassen zijn perfect voor verschillende doeleinden en zijn van uitstekende kwaliteit. De draagtas van sterk kraftpapier is aan de binnenzijde voorzien van bladversteviging. De papieren draagtas kan gebruikt worden voor voedingsmiddelen, maar ook voor non-food producten. Ze worden gevouwen geleverd en zijn gemakkelijk te openen en vullen. De papieren draagtas blijft dankzij zijn bodemvouw, zijvouw en stevige blokbodem mooi rechtop staan.

Papieren draagtassen

Bedrukte tassen

Draagtassen zie je overal en zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Bij (bijna) elke winkel worden draagtassen meegegeven bij een aankoop. Laat jouw eigen draagtassen personaliseren door ze te laten bedrukken met een logo, merk, bedrijfsgegevens of andere publiciteit. Zo voer je meteen extra promotie voor jouw bedrijf, ideaal! Is dit iets voor jou? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ons assortiment draagtassen

Draagtassen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ben je van plan om een draagtas te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën