Logistiek & magazijn

creëer ruimte en overzicht in je magazijn met behulp van magazijnstellingen.

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen worden gebruikt om goederen op te slaan die worden vervoerd en opgeslagen op pallets. Dit kan in bundels of per stuk. Er zijn veel verschillende soorten magazijnstellingen. Een bekend voorbeeld van een magazijnstelling is een palletstelling. Lees hierover meer.

Palletstellingen

Palletstellingen zijn stellingen die gebruikt worden voor de opslag van goederen in pallets op verschillende niveaus boven elkaar. Een palletstelling is erg stevig gebouwd waardoor het ook geschikt is voor het opslaan van grote hoeveelheden zware goederen op pallets. Doordat de pallets en goederen verschillende afmetingen hebben zijn de stellingen ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Palletstellingen zijn enorm breed inzetbaar en tevens geschikt voor verschillende doeleinden. Veel verschillende bedrijven hebben baat bij het gebruik van palletstellingen. Palletstellingen worden veel gebruikt door groothandels. Goederen komen daar namelijk vaak per pallet binnen en worden weer per pallet verkocht aan de klanten. Het is belangrijk om deze pallets goed te ordenen en dit kan gedaan worden doormiddel van dit type stelling.

Een stelling voor in een magazijn

Veiligheid

Palletstellingen voldoen aan alle benodigde veiligheidsregels. Jijzelf en jouw personeel kunnen zo veilig te werk gaan met deze stellingen. Tevens hebben palletstellingen een hoog draagvermogen, hierdoor kunnen de stellingen een middelzwaar tot zeer zwaar gewicht aan. Ideaal!

Ons assortiment magazijnstellingen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een magazijnstelling? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Heb je liever direct contact met één van onze werknemers? Neem dan contact op via 0413-724904. Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën