Natronkraft papier

natronkraft papier op rol is het uitstekende pakpapier voor allerlei verpakkingsdoeleinden.

Natronkraft papier

Bruin kraftpapier is een eenzijdig glad en stevig kraftpapier gemaakt van lange papiervezels met een hoge scheurweerstand. Het papier is herbruikbaar en recyclebaar en laat zich goed sluiten met papieren plakband of kunststof tapes. Het wordt veel gebruikt in magazijnen bij verpakkingstafels voor webshops of inpaktafels voor bijvoorbeeld winkels. Kortom; niet te missen. 

Sterk inpakken met bruin kraftpapier

Natron kraft papier is erg sterk, beschermend én soepel en wordt voornamelijk gebruikt voor het verpakken van pakketten. Het papier heeft een hoge doorsteekweerstand waardoor dit erg goed geschikt is voor het verpakken van producten met scherpere randen of hoeken. Ideaal dus!

Voordelen natron kraft papier

Het bruine kraftpapier heeft enkele voordelen:

  • het is sterk, antistatisch papier.
  • Ten eerste is het papier gemakkelijk in gebruik.
  • Ook kan het papier goed gebruikt worden als inpakpapier.
  • Daarnaast is het papier milieuvriendelijk doordat het biologisch afbreekbaar en recyclebaar is.
Natronkraft papier

Ons assortiment natronkraft papier

Wij leveren verschillende soorten, maten en diktes natron kraft papier. Ben je van plan om natronkraft papier te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment en vraag eenvoudig een offerte aan. 

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën