Waarom Jopak

Jopak Packaging Solutions is dé specialist in verpakkingsmaterialen en machines. Jopak biedt een ruime keuze aan standaard verpakkingsmateriaal en verpakkingen op maat.

Jopak Packaging Solutions is een groothandel in verpakkingsmaterialen – en machines en actief in heel Europa.

Besparen op het verpakkingsproces

We nemen uw gehele verpakkingsproces onder de loep.

Jopak is dé specialist in verpakkingsmaterialen en machines. Dit doen we onder andere door jouw gehele verpakkingsproces onder de loep te nemen en met een gedegen advies te komen. Met al meer dan 40 jaar ervaring binnen de verpakkingsbranche weten we waar we over praten en kunnen we jou en jouw bedrijf voorzien van het beste advies. Op deze manier zorgen we er niet alleen voor dat we je de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk, maar ook dat je kan besparen op het gehele verpakkingsproces! Met een team aan professionals komen we hoe dan ook tot de beste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!

Verpakkingen op maat

Als verpakkingsgroothandel houden we voorraad van vele verschillende producten.

Met een ruim scala aan verpakkingsmaterialen is Jopak dé groothandel voor verpakkingsmaterialen en machines. Wij houden voorraad van de meest uiteenlopende producten en leveren verpakkingen zoals jij die wilt! Bij Jopak leveren we verpakkingen op maat en zorgen we ervoor dat jouw verpakkingsvraagstuk wordt opgelost. Met een groot aantal leveranciers en gedegen samenwerkingen zijn we in staat om jou de gewenste oplossingen te bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!

We denken met je mee

We denken met je mee en geven advies om zo een langdurige relatie aan te gaan.

Bij Jopak denken we graag met je mee en geven we je advies om zo een langdurige relatie aan te gaan. We kijken hierbij hoe we jouw verpakkingsproces nog beter kunnen laten verlopen zodat je efficiënter te werk kan gaan en kan besparen op dit gehele proces. Bij ons staat service altijd op één en staan we er op om alles zo goed en snel mogelijk af te handelen! Doordat ieder verpakkingsvraagstuk uniek is, behandelen we ook iedereen zo. Op deze manier komen we altijd tot de beste oplossing voor jou! Benieuwd of wij iets voor jouw bedrijf zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op!