Harmonicazakken

Harmonicazakken zijn transparante zakken gemaakt van plastic met een gesloten onderzijde en een vouw aan de zijkant.

Harmonicazakken

De harmonicazak is te gebruiken voor elk product, meestal worden de zakken gebruikt voor het verpakken van losse producten zoals kruiden en kralen. Harmonica zakken in een groter formaat worden vaak gebruikt als broodverpakking of cadeauverpakking.

Ideale zakken

De zakken zijn helder transparant en worden vaak gebruikt voor het verpakken van etenswaren. Door het kraakheldere plastic zie je je product helder en dit geeft een luxe en ambachtelijke uitstraling. Ook beschikken de harmonicazakken over een zijvouw. Het voordeel hiervan is dat producten die meer ruimte nodig hebben ook uitstekend gepresenteerd kunnen worden. Dit is ideaal voor etenswaren. Tot slot worden de zakken gesloten door middel van een sealapparaat, binder of tape.

Twee dozen van verschillende formaten harmonica zakjes

Topkwaliteit

Ons assortiment harmonica zakken

Harmonica zakken zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en diktes. Ben je van plan om een harmonicazak te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment. Heb je liever direct contact met één van onze werknemers? Neem dan contact op via 0413-724904. Wij helpen jou graag verder!

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën