zakken & tassen

Harmonica zakken zijn transparante zakken gemaakt van plastic met een gesloten onderzijde en een vouw aan de zijkant.

harmonicazakken

De harmonicazak is te gebruiken voor elk product, meestal worden de zakken gebruikt voor het verpakken van losse producten zoals kruiden en kralen. Harmonicazakken in een groter formaat worden vaak gebruikt als broodverpakking of cadeauverpakking.

Ideale zakken

De zakken zijn helder transparant en worden vaak gebruikt voor het verpakken van etenswaren. Door het kraakheldere plastic zie je je product helder en dit geeft een luxe en ambachtelijke uitstraling. De harmonicazakken beschikken over een zijvouw. Het voordeel hiervan is dat producten die meer ruimte nodig hebben ook uitstekend gepresenteerd kunnen worden. Dit is ideaal voor etenswaren. De zakken worden gesloten door middel van een sealapparaat, binder of tape.

Topkwaliteit

Ons assortiment harmonicazakken

Harmonicazakken zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en diktes. Ben je van plan om een harmonicazak te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën