Kartonnen dozen

Bij Jopak Packaging Solutions kun je terecht voor dozen in verschillende soorten en maten: klein of groot, enkele golf of een dubbele golf kartonnen doos. We helpen je graag verder en bekijk hieronder ons gehele assortiment kartonnen dozen.

Soorten dozen

Naast de ‘standaard’ Amerikaanse vouwdoos bieden wij een ruim assortiment kartonnen dozen welke bedoeld zijn voor een specifieke oplossing. Zo beschikken wij over een ruim assortiment van verzenddozenbrievenbusdozenverzendkokerspalletboxen en bodem/deksel dozen. Neem gerust contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan. 

De meest gebruikte doos.

Voor het zware werk.

Snel & eenvoudig voor alle pakketjes.

De snelste in zijn soort.

Voor het grote werk.

Precies zoals jij het wil!

Snel & eenvoudig!

Dozen op maat

Naast een ruim aanbod aan standaard  afmetingen en uitvoeringen kunt ook bij ons terecht voor een doos op maat. Deze kartonnen dozen worden op maat gemaakt op basis van de door u gekozen afmetingen en eisen.

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tapeopvulmateriaalfolie en nog veel meer.

Afbeelding Rob met kartonnen doos

Topkwaliteit

Kartonnen doos op maat

Jopak biedt tal van mogelijkheden om jouw doos helemaal op maat te laten maken. Of je nu gaat voor een standaard Amerikaanse vouwdoos of een van onze andere dozen. Een op maat gemaakte doos biedt mogelijkheden voor een eigen bedrukking of de precieze afmetingen van jouw product. Dit zorgt ervoor dat jouw verpakking een unieke uitstraling heeft. De verpakking is altijd het eerste wat de klant ziet wanneer hij jouw product ontvangt. Een doos op maat geeft dan ook een professionele en luxe uitstraling in tegenstelling tot een standaard vouwdoos. Een bedrukte vouwdoos geeft daarnaast een extra dimensie aan jouw product en daarmee ook de branding van jouw producten. Door een doos af te stemmen op de perfecte afmetingen van jouw product bespaar je daarnaast onnodige ruimte in de verpakking. Jopak helpt graag verder met het op maat maken van jouw verpakkingsdozen. Neem contact met ons op via de contactpagina of vind meer informatie over een doos op maat via de knop hierboven.

 

Doos op maat bedrukken

Een doos op maat laten bedrukken geeft een professionele en luxe uitstraling aan jouw product. Het bedrukken van jouw vouwdoos of verzenddoos biedt daarnaast ook mogelijkheden voor het toevoegen van extra informatie aan jouw verpakking. Voeg bijvoorbeeld bedrijfsinformatie toe, een logo of een QR-code. Jopak denkt graag met je mee voor de perfecte uitvoering van jouw bedrukking. Kom in contact met een van onze accountmanagers via onze contactpagina.

Juiste formaat kartonnen doos voor jouw product

Bij Jopak kan je terecht voor dozen in verschillende soorten en maten. Naast dozen op maat beschikken wij ook over een ruim assortiment standaard formaten dozen voor jou. Van vouwdozen tot verzenddozen en palletdozen, wij helpen jou graag met het kiezen van het juiste formaat. Een doos is altijd persoonlijk, ieder product is natuurlijk ook verschillend. Ga je bijvoorbeeld voor een enkele golf of een dubbele golf doos? Of verstuur je en product dat door de brievenbus moet kunnen? Lees meer over onze mogelijkheden op de productpagina’s.

Groothandel kartonnen dozen

Jopak is een groothandel voor al jouw verpakkingsvraagstukken met jaren ervaring op het gebied van kartonnen dozen en verpakkingen. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van karton en alles wat daarmee te maken heeft kunnen wij altijd helpen op professioneel niveau. Heeft u vragen of komt u graag in contact met een van onze accountmanagers? Neem contact op via onze contactpagina of bel: +31 (0)413 724 904.

doos op maat met logo Jopak

Doos op maat

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.