Kartonnen dozen

Bij Jopak Packaging Solutions kun je terecht voor dozen in verschillende soorten en maten: klein of groot, enkele golf of een dubbele golf kartonnen doos. We helpen je graag verder en bekijk hieronder ons gehele assortiment kartonnen dozen.

Soorten dozen

Naast de ‘standaard’ Amerikaanse vouwdoos bieden wij een ruim assortiment kartonnen dozen welke bedoeld zijn voor een specifieke oplossing. Zo beschikken wij over een ruim assortiment van verzenddozenbrievenbusdozenverzendkokerspalletboxen en bodem/deksel dozen. Neem gerust contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan. 

De meest gebruikte doos.

Voor het zware werk.

Snel & eenvoudig voor alle pakketjes.

De snelste in zijn soort.

Voor het grote werk.

Precies zoals jij het wil!

Snel & eenvoudig!

Dozen op maat

Naast een ruim aanbod aan standaard  afmetingen en uitvoeringen kunt ook bij ons terecht voor een doos op maat. Deze kartonnen dozen worden op maat gemaakt op basis van de door u gekozen afmetingen en eisen.

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tapeopvulmateriaalfolie en nog veel meer.

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.