Zakken & tassen

Bij Jopak Packaging Solutions kun je terecht voor zakken & tassen in verschillende soorten en maten. We helpen je graag verder en bekijk hieronder ons gehele assortiment zakken & tassen.

Soorten zakken & tassen

Wij hebben een uitgebreid assortiment in gripzakken, vlakke zakken, harmonicazakken en kratzakken. Neem gerust contact met ons op bij vragen over de mogelijkheden voor jouw producten! Wij denken graag met je mee over personalisatie, geschikte maten of andere vragen.  

Ideaal voor het samenhouden en verpakken van wat kleinere artikelen.

Handig voor het verpakken van losse artikelen met een beperkte hoogte.

Harmonicazakken in diverse afmetingen & diktes.

Vind meer informatie over kratzakken.

Plastic of papieren tassen

Offerte aanvragen

Snel & eenvoudig!

Zakken speciaal op maat gemaakt voor jouw product en merk!

Vacuümzakken bij BBQuality
De zakken worden gepersonaliseerd met bedrukking geleverd door Jopak.
Vorige slide
Volgende slide

Een op maat gemaakte zak kan bijdragen aan de merkbeleving van jouw product. Daarnaast zorgt een gepersonaliseerd product voor een professionele uitstraling. Investeren in de beleving van jouw merk draagt bij aan jouw imago en de manier waarop mensen over jou praten. Omdat jij jezelf natuurlijk het liefst bezig houden met het verkopen van jouw product helpen wij jou graag met het verbeteren van jouw verpakking en merkbeleving. De verpakking is namelijk het eerste wat de klant ziet als deze jouw product ontvangt en een goede manier om offline-reclame te maken!

 

Voor onze klant BBQuality, een online slager, leveren wij vacuümzakken op maat inclusief bedrukking. Zij verpakken vers vlees in de zakken en vacumeren dit vervolgens. Één van de vele voorbeelden en mogelijkheden voor zakken op maat! Wij denken graag mee over het optimaliseren van jouw verpakkingsproces. Niet alleen op het gebied van efficiëntie maar ook uitstraling en natuurlijk de beste kwaliteit. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen of heb je een vraag? Kom vrijblijvend met ons in contact!

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozentapeopvulmateriaalfolie en nog veel meer.

Sfeerafbeelding Jopak doos

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.