Verzendverpakkingen

Bij Jopak Packaging Solutions kun je terecht voor verzendverpakkingen in verschillende soorten en maten. Benieuwd welke oplossingen er allemaal zijn? Bekijk ons aanbod hieronder.

Soorten verzendverpakkingen

Wij hebben een uitgebreid assortiment in verzenddozen, verzendenveloppen, verzendkokers, wikkelverpakkingen, kleding verzendzakken, luchtkussenenveloppen en documenthoezen. Neem gerust contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan.

Snelste en eenvoudigste in zijn soort.

Ideaal voor het verzenden van platte producten of documenten.

Handig voor korte- en langwerpige poststukken.

Ga voor een optimale bescherming met een wikkelverpakking!

Vind meer informatie over verzendzakken.

Ideaal voor kwetsbare producten.

Bescherm je papieren met documenthoezen.

Gemakkelijk & Snel!

De beste verzendverpakking voor jou!

Verzendverpakkingen zijn er in allerlei soorten en maten. Een verzendverpakking kan namelijk verschillen van een verzenddoos, verzendkoker tot een verzendzak of envelop. Welke verzendverpakking jij nodig hebt hangt sterk af van de afmetingen van het product dat jij wilt versturen. Een verzendkoker is bijvoorbeeld ideaal voor het versturen van langwerpige voorwerpen. Brievenbusdozen zijn daarnaast weer ideaal voor het versturen van kleinere producten. Voor het versturen van kleding zijn verzendzakken erg gemakkelijk. Ook omdat deze verzendzakken verkrijgbaar zijn met een retourstrip wat de mogelijkheid biedt om kleding makkelijk terug te sturen. Kwetsbare producten kunnen gemakkelijk worden verzonden met luchtkussenenveloppen. Deze enveloppen hebben een laag bubbelplastic binnenin wat producten beschermd tijdens verzending.

 

Verzendverpakkingen zijn erg gevarieerd van kleine tot hele grote verpakkingen en kunnen ook volledig op maat worden gemaakt. Door een verpakking op maat te laten maken kan deze helemaal afgestemd worden op jouw wensen en behoeften. Wij denken bij Jopak graag met jou mee om een verzendverpakking op maat te laten maken. Een bedrukte verzenddoos zorgt voor een unieke uitstraling van jouw merk. Een verpakking bedrukken is dan ook iets waar Jopak jou graag mee helpt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrukte verpakking? Neem contact met ons op via de contactpagina.

verzendverpakking met logo Jopak

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Sfeerafbeelding Jopak doos

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.