Houten exportkisten

Een houten exportkisten zijn dé ideale verpakking voor het verzenden van zware, grote en omvangrijke goederen naar het buitenland.

Bescherm je exportproducten

Onze houten exportkisten hebben een hoog draagvermogen en zijn van uitstekende kwaliteit. Zo kunnen jouw goederen veilig geëxporteerd worden en worden ze gedurende het vervoer goed beschermd tegen schokken en stoten.

Houten exportkisten op maat

In onze zagerij maken wij al onze exportkisten speciaal op maat voor onze klanten. De houten kisten zijn namelijk verkrijgbaar in standaard afmetingen maar kunnen ook geheel naar wens worden gemaakt. Alle vormen en afmetingen zijn mogelijk voor het ontwerp van de exportkisten. Doordat de exportkisten op maat worden gemaakt speciaal afgestemd op jouw producten ben je meer verzekerd van een veilig product en daarmee dus een veilig transport.

De exportkisten gemaakt van hout zijn stevig en kunnen ingezet worden voor zowel export overzees als door de lucht. Het hout dat gebruikt wordt is ISPM-15 HT gecertificeerd. Bekijk in onze video hieronder hoe wij de kisten speciaal voor onze klanten op maat zagen en in elkaar zetten. Heb je verder nog vragen over de montage van een eventuele export kist? Neem vooral contact met ons op via onze contactpagina. 

ISPM 15 Gecertificeerd

Wilt u graag buiten de Europese Unie verzenden? Dat is geen probleem! Al onze exportkisten voldoen aan de ISPM 15 norm. Hiermee wordt bedoeld dat de houten exportkisten een HT behandeling hebben ondergaan en zo voorkom je dat er levend organisme meegaat tijdens het transport. Dit zorgt ervoor dat de kisten geschikt zijn voor transport buiten Europa.

Op maat gemaakte exportkisten

In onze zagerij maken wij alle exportkisten zelf. Zo zijn de exportkisten geheel naar wens te maken: alle afmetingen en vormen zijn mogelijk. Wanneer je van plan bent om buiten Europa te verzenden kunnen wij de kisten voorzien van de ISPM-15 norm, waardoor je wereldwijd veilig kunt exporteren. Neem gerust contact met ons op en wij zullen jou advies geven. 

Gemonteerd of gedemonteerd

Wil je liever zelf de kist in elkaar zetten? Dit kan zeker. De kisten zijn eenvoudig en snel te monteren. Je kunt er voor kiezen om de kisten gemonteerd of gedemonteerd te laten bezorgen. Dit hangt volledig af van jouw wensen. Verder worden levertijden en verzending geheel samen met jou afgesproken. Wij zorgen ervoor dat jouw exportkist op tijd klaar is. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met een exportkist voor jouw zending!

Offerte aanvragen, geheel vrijblijvend

1
2

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën