Omsnoeringstafel

Snel & gemakkelijk bundelen

Een omsnoeringstafel wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en gemakkelijk bundelen en omsnoeren van pakketten & producten. Een omsnoeringstafel is ideaal voor bedrijven die regelmatig pakketten versturen of producten bundelen. Door het bundelen van pakketten kan er vaak heel wat bespaard worden op verzendkosten.

Binnen halfautomatische omsnoeringstafels maken wij onderscheid in twee soorten: een omsnoeringstafel met raam en een omsnoeringstafel zonder raam.

Een omsnoeringstafel met raam bevat een boog die de omsnoeringsband over het product geleidt. De producten / pakketten worden onder deze boog geplaatst, en met één druk op de knop wordt het pakket ingesnoerd, geseald en geknipt. Vervolgens wordt er direct een nieuwe band door de boog geleidt en is de machine gereed voor de volgende omsnoering. 

Naast omsnoeringstafels met raam, zijn er ook omsnoeringstafel zonder raam. Dit is een vlakke omsnoeringstafel waarbij de band handmatig over het product getrokken moet worden. Vervolgens wordt de band in het uiteinde van de bandgeleider gestopt en is de machine gereed voor het omsnoeren van de producten. Met een druk op de knop wordt de band gespannen, geseald en geknipt.

Omsnoeringstafels zijn verkrijgbaar met diverse opties en afmetingen. Welke tafel geschikt is, is voor ieder bedrijf anders. Daarom komen wij graag met jou gesprek en stemmen de omsnoeringstafel af op jouw wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.