Vibrospanner

Omsnoeringsspanner - dispensers spanners & haspels

Semi-automatisch omsnoeren met een Vibrospanner

Met een vibrospanner snoer je semi-automatisch band om pallets en producten. Een vibrospanner spant omsnoeringsband door middel van vibratie. Hierdoor is de omsnoeringsmachine gemakkelijk te bedienen met één hand. Met een semi-automatische omsnoeringsmachine heb je geen zegels meer nodig om de band vast te zetten, de vibrospanner trekt de band strak en sealt de band door middel van een warmtelas. Vervolgens wordt de band automatisch geknipt.

Een vibrospanner is te gebruiken met zowel PET als PP band en is makkelijk in te stellen. Zo stel je eenvoudig de treksterkte en de gewenste sealtijd in om zo tot een optimale omsnoering te komen.

Een vibrospanner wordt gebruikt door bedrijven die regelmatig pallets verzenden en grote pakketten omsnoeren, veelal actief in de bouwsector, de industrie en in de agrarische sector.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.