Sealed Air® Fill-Air Rocket®

Blaas zelf luchtkussenzakjes met de Fill-Air Rocket®

Fill-Air Rocket®: de snelste in zijn soort

Blaas zelf snel en eenvoudig luchtkussenzakjes met de Sealed Air® Fill-Air Rocket®. Luchtkussenzakjes worden gebruikt voor het opvullen van pakketten zodat het product op zijn plaats blijft tijdens het transport waardoor de kans op schade kleiner is.

De luchtkussenzakjes van Sealed Air® zijn zo ontwikkeld dat ze sterk genoeg zijn om deze meerdere malen te gebruiken. Een ander voordeel is dat de luchtkussenzakjes bijna geen gewicht toevoegen aan het pakket. Hierdoor blijven je pakketkosten zo laag mogelijk.

Met de Sealed Air® Fill-Air Rocket® blaas je zelf luchtkussenzakjes met een snelheid tot 30 meter per minuut. De machine is aan te sluiten op het standaard elektriciteitsnet en is dus eenvoudig te plaatsen op de plek waar jij het wil. De vereenvoudigde interface maakt de machine gemakkelijk in gebruik.

De Fill-Air Rocket® is geschikt voor middel- tot grootgebruikers van luchtkussenzakjes. Maak je occasioneel gebruik van luchtkussenzakjes? Dan is het instapmodel, de Sealed Air® I.B. Nano, wellicht wat voor jou. 

Sealed Air Fill Air machine voorbeeld - Sealed Air® verpakkingsoplossingen
Een bruine kartonnen doos gevuld met luchtzakjes Fill-Air
Fill-Air extreme luchtkussenzakjes

Gratis proefmaand

Vraag een gratis proefmaand aan en kom erachter wat Sealed Air® voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan