SealedAir®
Instapak Quick RT

On-demand beschermen met schuim

SealedAir® Instapak Quick RT is een on-demand oplossing voor de bescherming van jouw product. De Instapak Quick RT is een schuim dat expandeert wanneer het geactiveerd wordt. Het schuim vormt zich precies om jouw product zodat het voor de ultieme bescherming zorgt. De SealedAir® Instapak Quick RT wordt geactiveerd per losse zak, wat het geschikt maakt de occasionele gebruiker.

Voor het gebruik van de Instapak Quick RT is geen extra apparatuur benodigd! Het schuim wordt geactiveerd door het om de beurt drukken op de componenten A en B. Door het mixen van de componenten wordt het schuim opgeblazen en is het klaar voor gebruik: plaats de zak in de doos en druk vervolgens lichtjes het product in de schuim. Het schuim zal zich om het product vormen waardoor het product uiterst beschermd is tegen vallen, stoten en deuken.

Instapak Quick RT is geschikt voor het verzenden van schadegevoelige producten zoals glazen voorwerpen, zoals vazen, maar ook voor producten zoals motoronderdelen. De losse zakken zijn ideaal voor de occasionele gebruiker.

Vraag vrijblijvend een offerte aan