Below Zero
koelelementen

Below Zero koelelement

Keep it cool with paper ice packs!

Met de papieren koelelementen van Below Zero houd jij producten lang gekoeld! De verpakking is gemaakt van duurzaam kraft papier en gevuld met een verkoelende gel. De koelelementen zijn erg stevig en goed beschermd tegen inscheuren.

De koelelementen gecombineerd met een koeldoos houden producten tot wel 48 uur gekoeld of bevroren. De zakjes zijn herbruikbaar. De koelelementen uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld de industrie, logistieke bedrijven en groothandels die actief zijn in branches zoals de farmacie en food.

Below Zero gecombineerd met de Sealed Air® Tempguard

De Below Zero koelelementen zijn een uitstekende aanvulling op de Sealed Air Tempguard. De Sealed Air® Tempguard is een verpakkingsoplossing voor het verzenden van temperatuurgevoelige producten, zoals vers producten of ingevroren vlees en vis. De producten kunnen gekoeld verzonden worden, zonder tussenkomst van koelwagens.  Het toevoegen van één of enkele koelelement(en) zorgt er zelfs voor dat de producten 24 tot 48 uur op temperatuur blijven in de doos. Ideaal voor het verzenden van versproducten! Benieuwd naar de Sealed Air Tempguard? Lees hier meer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.