Noppenfolie

Noppenfolie of Luchtkussenfolie (bubbeltjesplastic) is ideaal voor het verpakken en bescherming van jouw producten. Tevens is het handig in gebruik en erg licht van gewicht.

Noppenfolie

De noppenfolie ( ook bubbelfolie genoemd) is één van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen. Bubbelfolie is erg flexibel en kan daarom makkelijk om de meeste producten gewikkeld worden. Noppenfolie wordt vaak geleverd op een rol die wit/transparant van kleur is. 

Toepassing van noppenfolie

Noppenfolie wordt gebruikt om jouw kwetsbare producten goed te beschermen. Vaak wordt het product gewikkeld in noppenfolie voordat het product met de pakketdienst wordt verstuurd. Bubbelfolie wordt vaak gebruikt door webshops maar ook door de meubelbranche, houtverwerkers en metaalindustrie. Noppenfolie zorgt niet alleen dat het product beschermd is tegen stoten, het zorgt er ook voor dat het product beschermd is tegen krassen.

antistatische noppenfolie ​

Wanneer je veel werkt met elektronische componenten en producten is het belangrijk dat jouw producten beschermd blijven tegen statische ontlading.

De antistatische behandeling geeft statische lading af aan de buitenlucht waardoor een product niet beschadigd. De antistatische luchtkussenfolie is vaak te herkennen aan de roze kleur.

Sealed Air NewAir

Gebruik je veel noppenfolie? Wellicht is het dan interessant om je eigen folie te blazen! Dit kan met de NewAir oplossingen van SealedAir. De NewAir oplossing is een machine die zelf luchtkussenfolie blaast. Je hoeft alleen maar een rol op de machine te plaatsen en de lengte in te stellen. Binnen enkele seconden is de folie gereed voor gebruik!

Ons assortiment noppenfolie

Bij het kopen van noppenfolie heeft u keuze uit verschillende soorten en afmetingen noppenfolie. De sterkte van de folie wordt uitgedrukt in het aantal micron (afgekort als my/mu). Daarnaast is er ruime keuze in de breedte van de rol. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën