Bespaar op uw verpakkingskosten door efficiënt te werken!

Wilt u ook besparen op uw verpakkingskosten?

De Neleo is een half-automatische bundel- en wikkelmachine. Deze horizontale wikkelaar is ideaal voor het bundelen en beschermen van langwerpige producten, zoals pijpen, vloerdelen, leidingen, gordijnrails en vele andere toepassingen. Uw producten worden op deze manier goed beschermd en verpakt.

Het grote voordeel van de Neleo is dat deze machine u een flinke tijdsbesparing in uw verpakkingsproces kan opleveren.

Klik hier voor meer informatie over de Neleo

Nieuwste artikelen

Heb je vragen?

Neem contact met

Nieuwste artikelen

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten