logistiek & magazijn

Alles over dispensers, spanners & haspels.

dispensers, spanners & haspels

Hieronder lees je meer over dispensers, spanners & haspels.

Dispensers

Dispensers zijn apparaten of houders waarin zich iets bevindt dat er in porties uitgenomen kan worden. Wij leveren twee soorten dispensers, namelijk een foliedispenser en een tapedispenser.

Een doos die met een tapedispenser vast gemaakt wordt
Foliedispenser

Foliedispensers

Foliedispensers zijn ideaal om handwikkelfolie of miniwrap folie gelijkmatig en eenvoudig om je product of pallet heen te wikkelen. Lees hierover meer in de categorie foliedispensers. 

Tapedispenser handymatic R30

Tapedispensers

Tapedispensers zijn ideaal voor het dichtplakken van verpakkingen en dozen. Wanneer je meerdere pakketten per week of maand verstuurd is het efficiënt om een tapedispenser aan te schaffen. Lees hierover meer in de categorie tapedispensers. 

Spanners

Er zijn diverse soorten spanners verkrijgbaar voor het spannen van omsnoeringsbanden. Deze apparaten bieden jou de mogelijkheid om in een vlotte handeling de omsnoeringsband aan te spannen, te lassen en te snijden. Omsnoeringsapparaten maken het werk eenvoudiger en zijn tijdbesparend. Voor elke soort band zijn er diverse oplossingen. Wij leveren automatische (vibro)omsnoering spanners, handspanners en omsnoeringsmachines. Lees hierover meer.

Automatische omsnoering spanner

De elektrische handspanner is ideaal om snel en eenvoudig PP band en PET band om te snoeren. Een elektrische handspanner, vaak Vibrospanner genoemd, is met één hand te gebruiken en zorgt dat de band wordt gespannen, de band vastgezet wordt en tenslotte de band wordt afgesneden. De spanner is volledig elektrisch en maakt gebruik van een accu. De Vibrospanner is te gebruiken in de manual mode of in de automatische modus, waarbij je van te voren instellingen, zoals Sealtijd, aangeeft.

Omsnoeringsspanner

Handspanners

Een eenvoudige handspanner is vaak de goedkoopste oplossing om jouw PP band vast te zetten. De handspanner bedien je volledig zelf met de hand en wordt gebruikt in combinatie met omsnoeringsgespen. Met de handspanner kun je de band goed spannen en eenvoudig afsnijden. Ook is de handspanner ideaal om textielband (polyesterband) te spannen.

Een handspanner voor het omsnoeren

Omsnoeringsmachines

Een halfautomatische omsnoeringsmachine wordt vaak gebruikt om eenvoudig en snel producten om te snoeren. Dit wordt veelal gedaan om dozen extra stevigheid te geven of om dozen / pakketten te bundelen. Benieuwd naar een omsnoeringsmachine? Bekijk ons gehele aanbod. 

Haspels

Met de omsnoeringshaspel voor kunststofband rol je eenvoudig PP band af. De omsnoeringshaspel beschikt over wieltjes waardoor de haspel eenvoudig te verplaatsen is in het magazijn. Ook zijn de omsnoeringsgespen altijd binnen handbereik door het speciale vakje voor gespen. Een haspel beschikt over een handig bakje waar je materialen in kunt leggen, denk bijvoorbeeld aan gespen of een handspanner. Het bakje is te vinden aan de achterkant van de haspel.

Advies nodig?

Bent u op zoek naar een van bovenstaande producten of oplossingen? Wij adviseren jou graag welke oplossing het beste bij jouw past. Advies inwinnen kan telefonisch via 0413-724904 of neem contact met ons op via onderstaande knop.

Dozen enkele golf

product 1

Vind meer informatie over kartonnen dozen.

Dozen enkele golf

Product 2

Een doos op maat laten maken? Bedrukt of onbedrukt.

Bekijk onze producten

Palletdozen in diverse soorten en maten.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën

Alinea titel

Alinea titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam