Handwikkelfolie

Handwikkelfolie is folie dat gebruikt wordt om de inhoud van een pallet bij elkaar te houden en veilig te maken voor transport.

Handwikkelfolie

Wanneer de pallets handmatig zijn ingewikkeld met bijvoorbeeld een foliedispenser vormt het een stevig en stabiel geheel  terwijl de producten meteen beschermd worden tegen vocht, stof en vuil. Dit is erg voordelig bij het transporteren van goederen en voorkom je schade.

Soorten handwikkel folie

De meest gebruikte wikkelfolie is de transparante rekfolie. Met een transparante folie kun je eenvoudig de inhoud van de pallet zien. Naast transparante folie zijn er ook andere folies beschikbaar in diverse kleuren en zwart. Zwarte rekfolie wordt gebruikt om de inhoud van de pallet te verbergen. Tevens bescherm je de pallet tegen UV-straling.

folie, handwikkelfolie

machinewikkelfolie

Machinewikkelfolie en handwikkelfolie hebben hetzelfde doeleinde, beide zorgen ervoor dat een pallet goed gestabiliseerd wordt. Wanneer je een groot aantal pallets moet wikkelen is het niet meer interessant om dit met de hand te doen. Gebruik een palletwikkelaar in combinatie met machinewikkelfolie voor een optimaal proces waarbij er snel een groot aantal pallets ingewikkeld wordt.

Ons assortiment handwikkelfolie

Naast de standaard transparante handwikkelfolie leveren wij deze ook in het zwart en wit. Ben je van om handwikkelfolie te kopen? Bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment. Heb je liever direct contact met één van onze werknemers? Neem dan contact op via 0413-724904. Wij helpen jou graag verder bij het kiezen van de folie.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën