Machinewikkelfolie

Machinewikkelfolie is een rekfolie geschikt voor het omwikkelen van alle soorten palletladingen met behulp van een machine.

Machinewikkelfolie

Wikkelfolie zorgt ervoor dat palletladingen gestabiliseerd worden en dat producten gebundeld worden. De folie voorkomt beschadigingen tijdens de verzending en opslag en is bestand tegen perforaties en scheuren.

Handig & snel!

Wanneer je een groot aantal pallets per dag moet wikkelen is het niet meer interessant om dit met de hand te doen. Om snel een groot aantal pallets in te wikkelen gebruik je een palletwikkelaar in combinatie met machinewikkelfolie. De folierol wordt op de wikkelaar geplaatst, die het werk uit handen neemt. Super eenvoudig en efficiënt!

Machinewikkelfolie

Eigenschappen

De wikkelfolie is verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en foliediktes. Wanneer de lading onzichtbaar moet blijven kan de zwarte folie interessant zijn, en wanneer een pallet eenvoudig teruggevonden moet worden komt een gekleurde folie goed van pas. Het gewicht van de vracht bepaalt de gewenste dikte van de machinewikkelfolie. Hoe zwaarder de inhoud is, hoe dikker de wikkelfolie moet zijn.

  • Productcategorieën