Bouwfolie

Bouwfolie, vaak ook plano folie genoemd, is een LDPE folie welke geschikt is voor allerlei doeleinden.

Bouwfolie

De folie is geschikt voor het afdekken van bijvoorbeeld vloeren, wanden en meubels tijdens werkzaamheden. De folie wordt aangeleverd op rollen. Naast de transparante folie kan bouwfolie ook besteld worden in het zwart.

Woonisolatie

Bouwfolie is een folie dat gebruikt wordt om vochtproblemen te voorkomen. De folie wordt onder andere gebruikt voor de isolatie van een woning. Voor dat het huis geïsoleerd wordt, brengt de bouwvakker een bouwfolie aan tussen de vloeren, wanden of daken. Wanneer dit op de juiste manier gebeurt zijn de vochtproblemen verleden tijd, heb je lagere energiekosten doordat de verwarming minder hard hoeft te werken én verhoogt het de waarde van je woning.

Vloerisolatie

De bouwfolie komt met name bij vloerisolatie goed van pas. Het kan namelijk zijn dat het in de kruipruimte erg vochtig is, en dit vocht wil je graag buiten de deur houden. Enkele redenen hiervan zijn dat het de constructie van je woning aantast, het zorgt voor een hoge luchtvochtigheid (en dit is niet goed voor de gezondheid) en als laatste is het voor de verwarming een stuk moeilijker om een ruimte met een hoge luchtvochtigheid te verwarmen.

Ons assortiment bouwfolie

Ben je van plan om planofolie te kopen? Wij leveren planofolie in verschillende soorten en maten. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën