Hygiëne

Niet meer extra de deur uit voor uw hygiëne producten! Bestel uw hygiëne producten eenvoudig bij Jopak en laat deze gewoon met uw order meeleveren.

Dispensers

Organiseer uw werkplek met de handdoek -, zeep – en toiletpapier dispensers. Deze moderne dispensers zijn niet alleen erg mooi maar ook erg praktisch. Hygiënisch werken wordt zo een fluitje van een cent. De dispensers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn afkomstig van merken zoals Qleanic en Tork.

handdoek dispenser

Handdoekjes & Toiletpapier

De papieren handdoekjes worden vaak gebruikt bij het afdrogen van de handen in de toiletruimte, de keuken en wasbakken. De handdoekjes zijn vaak zigzag gevouwen waardoor er bij het uitpakken van een handdoekje er een nieuwe alweer klaar hangt.

Het toiletpapier is verkrijgbaar in handzame verpakkingen met een klein aantal rollen. Gaat u liever voor zekerheid? Dan is een bulkverpakking van 36 rollen wat voor u. Het toiletpapier is verkrijgbaar in enkel-laags papier of een meerlaags papier voor net wat extra comfort.

wc-papier

Beschermende kleding: bezoekersjassen, haarnetjes & handschoenen

Werkt u in de voedingsindustrie of bijvoorbeeld in een fabriek? Dan is hygiënisch werken erg belangrijk, zeker nu. Door het gebruik van de juiste beschermende kleding voorkomt u besmettingen of vervuiling van uw product.

Met bezoekersjassen zorgt u ervoor dat zowel het product als de bezoeker/medewerker beschermd wordt tegen vuil. De bezoekersjassen fungeren als een schort en jas en wordt over de normale kleding gedragen. De jassen maakt u eenvoudig en snel dicht door het gebruik van klittenband of drukknopen. Na het gebruik wordt de bezoekersjas gedeponeerd in de afvalbak.

Vaak in combinatie gedragen met bezoekersjassen: haarnetjes.  Het gebruikt van een haarnetje zorgt ervoor dat losse haartjes niet in uw product of voedsel terecht komen. De netjes zijn voorzien van een elastische band zodat het goede aansluiting heeft op het hoofd.

Handschoenen worden gebruik in diverse branches en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast de maat kunt u kiezen voor gepoederde of ongepoederde handschoenen. Gepoederde handschoenen zijn vergelijken met ongepoederde handschoenen gemakkelijker aan en uit te doen. Daarnaast zijn de handschoenen in diverse materialen verkrijgbaar: latex, nitril of vinyl in het wit, blauw of zwart. Blauw wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie omdat blauw geen natuurlijke kleur is en zo dus beter opvalt wanneer het onverhoopt in het voedsel terecht komt. Zwarte handschoenen worden vaak gebruikt in restaurants en foodtrucks om een net wat luxere uitstraling mee te geven.

schort en jas

Afvalzakken

Houd het opgeruimd met de juiste afvalzakken. Of het nu gaat om pedaalemmerzakken of om afvalzakken met een inhoud van 500 liter. De afvalzakken zijn verkrijgbaar in diverse sterktes en kleuren.

vuilniszak