Sealed Air® Korrvu®
Supsension

Zweefverpakking voor optimale bescherming

De Sealed Air® Korrvu® Suspension laat producten als het ware zweven in de verpakking. De Supsension maakt gebruik van twee lagen folie waartussen het product wordt geplaatst. Hierdoor zorgt de Sealed Air® Korrvu® Suspension voor een buffer tussen de buitenste laag van de verpakking en het product. Dit zorgt voor een constante bescherming voor breekbare producten, zelfs na herhaaldelijk vallen, schokken en trillingen.

Sealed Air Korrvu® fixeer- en zweefverpakkingen kunnen worden hergebruikt. De folie blijft sterk en veerkrachtig, de verpakking is daardoor geschikt voor herhaaldelijk gebruik en retourzendingen.

Verzend je kwetsbare elektronische onderdelen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een Sealed Air® Korrvu met een antistatische fixeerfolie.  Zo zijn je producten beschermd tegen elektrische ontlading. 

Kortom de Sealed Air Korrvu® fixeer- en zweefverpakkingen zijn veilig en snel in gebruik.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.