Koffiezakken

Koffiezak met ontluchtingsventiel

Bekijk ons standaard assortiment via onze partner Verpakkingenonline.nl

Naast reguliere stazakken zijn er specifieke zakken welke gebruikt worden voor het verpakken van koffie: koffiezakken. Het grote verschil tussen koffiezakken en normale stazakken is dat een koffiezak een ventiel bevat. Dit (ontgassings)ventiel is vaak centraal boven in de zak geplaatst en zorgt ervoor dat de gassen van vers gebrande koffiebonen de zak niet opblazen. Daarnaast worden de zakken geproduceerd met hoogwaardige materialen zodat de kwaliteit van de koffie gewaarborgd blijft. De koffiezak leent zich ook uitstekend voor het verpakken van gemalen koffiebonen en cacaopoeder.

Koffiezakken zijn in veel verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Zo kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitvoering met zipper, zodat de zak gemakkelijk opnieuw gesloten kan worden. Net als stazakken kunt u ook koffiezakken kopen met een bedrukking naar wens.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste koffiezak of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! Het standaard assortiment koffiezakken vindt u op de website van onze partner verpakkingenonline.nl!