Sealed Air® Instapak® Simple™

Optimaal beschermen met schuim

Maak zelf schuimkussens met de Instapak Simple™ van Sealed Air®. Met het schuim bescherm je de meest kwetsbare artikelen tijdens het versturen. Het schuim vangt stoten op en beschermt het product tegen breuken en krassen.

Instapak is een schuim dat expandeert wanneer twee componenten met elkaar in contact komen. Wanneer de twee componenten met in elkaar in contact komen in de zak, zal het schuim zich beginnen te vormen. Op dat moment plaats je de zak in de doos en plaats je het product in het schuim. Het schuim vormt zich om het product en zal binnen tientallen seconden uitharden.

In tegenstelling tot de Instapak Quick RT worden de schuimzakken automatisch gevuld en geactiveerd door de Instapak Simple™. Het enige wat je hoeft te doen is de zak uitnemen en deze in de doos te plaatsen.

De Sealed Air® Instapak Simple™ werkt enorm gebruiksvriendelijk en ruimtebesparend. De machine is klein van formaat en daardoor gemakkelijk op een werktafel of magazijnkar te plaatsen. Ook het vullen van de machine werkt erg simpel; plaats twee jerrycans van 9,5 liter in de daarvoor bestemde compartimenten en je kan aan de slag! Om te beginnen met het maken van schuimkussens is maar een minimale uitleg nodig. De Instapak Simple™ beschikt over 6 programmeerbare knoppen waarmee je de dikte van het schuim bepaald.

De Instapak Simple™ is geschikt voor gemiddelde gebruikers van schuimkussens. Maak je slechts occasioneel gebruik van schuimkussens? Dan is wellicht Sealed Air® Instapak Quick RT wat voor jou.

verpakkingsoplossingen, sealed air instapak simple
Instapak Sealed Air® verpakkingsoplossingen

Gratis proefmaand

Vraag een gratis proefmaand aan en kom erachter wat Sealed Air® voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan