Sealed Air®
NewAir I.B. Flex

Kleine machine, grote impact

Met de Sealed Air® NewAir I.B. Flex blaas je zelf snel en eenvoudig noppenfolie en bescherm je jouw producten optimaal tijdens het transport.

Het zelf blazen van noppenfolie brengt een groot voordeel met zich mee: doordat de rollen pas worden geblazen wanneer jij het nodig hebt, neemt het erg weinig ruimte in beslag in jouw magazijn in tegenstelling tot reguliere noppenfolie.

Met de NewAir I.B. Flex blaas je folie met noppen van 6 mm tot 41 mm hoog met een snelheid van maximaal 30 meter per minuut. Het systeem is aan de sluiten op het standaard elektriciteitsnet, waardoor het aansluiten erg makkelijk is.

Naast de beschermende eigenschappen is het gebruik van NewAir ook nog eens beter voor het milieu in verhouding tot reguliere noppenfolie. Door het gebruik van multi-layer plastic is er minder materiaal nodig voor hetzelfde beschermende resultaat. Ook het ter plekke blazen van de folie zorgt voor een kleinere CO2 uitstoot: het vervoeren van niet-opgeblazen rollen neemt veel minder ruimte in beslag tijdens het transport. Hierdoor hoeven er minder vrachtwagens te rijden in verhouding tot de voorgeblazen rollen noppenfolie. Tot slot is de folie eenvoudig af te voeren: laat de noppenfolie leeglopen en voer het af bij het plastic afval.

De Sealed Air® NewAir I.B. Flex is geschikt voor middel- tot grootverbruikers van noppenfolie. Gebruik je wat minder noppenfolie? Dan is wellicht het instapmodel Sealed Air® NewAir I.B. Nano® wat voor jou.

Een apparaat van Sealed air voor het opvullen van pakketjes
Een apparaat van Sealed air voor het opvullen van pakketjes
Een bruine kartonnen doos gevuld met luchtzakjes

Gratis proefmaand

Vraag een gratis proefmaand aan en kom erachter wat Sealed Air® voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan