Sealed Air®
I.B. Nano®

Het instapmodel voor het blazen van noppenfolie en luchtkussenzakjes

Opvullen & beschermen met één apparaat

Met de Sealed Air® I.B. Nano® blaas je zelf eenvoudig noppenfolie en luchtkussenzakjes, zo bescherm je jouw producten optimaal bij het versturen van pakketjes.

Het zelf blazen van noppenfolie en luchtkussenzakjes brengt een groot voordeel met zich mee: doordat de rollen pas worden geblazen wanneer jij het nodig hebt, neemt het erg weinig ruimte in beslag in jouw werkplaats t.ov. van reguliere noppenfolie en voorgeblazen luchtkussenzakjes.

De Sealed Air® I.B. Nano® zelf neemt weinig ruimte in beslag door de het compacte formaat. Hierdoor is de machine eenvoudig in een werkplek te plaatsen en kan deze makkelijk verplaatst worden. Het systeem is aan te sluiten op het standaard elektriciteitsnet. Dit alles maak het vinden van een plek voor de machine een fluitje van een cent.

De Sealed Air® I.B. Nano® is geschikt voor occasionele gebruikers van noppenfolie & luchtkussenzakjes, zoals winkeliers en bijvoorbeeld webshops.

Gebruik je veel noppenfolie en luchtkussenzakjes? Dan is het wellicht verstandig om eens te kijken naar de Sealed Air® NewAir I.B. Flex® en de Sealed Air® Fill-Air Rocket.

Een apparaat van Sealed air voor het opvullen van pakketjes
Een apparaat van Sealed air voor het opvullen van pakketjes
Een bruine kartonnen doos gevuld met luchtzakjes

Gratis proefmaand

Vraag een gratis proefmaand aan en kom erachter wat Sealed Air® voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan